Ми знаємо, як продовжити літо!

Чи знаєте Ви про серію «Теплі історії»?

Це унікальна серія книг різних авторів, оповідання яких окутають Вас ковдрою із сонячних променів та надихнуть вірити у те, що в кожного з нас живе маленьке внутрішнє сонце, яке створює неймовірне тепло в будь-яку пору року.

Хочете посеред року опинитись на морі та послухати шепіт хвиль – розгорніть «Теплі історії до кави» чи «Теплі історії до шоколаду» Надійки Гербіш – і Ви враз перенесетесь у дивовижні мандри, серед яких зустрінете й моря.

  

А як щодо мрійництва в горах? Саме в горах відчуваєш неосяжність світу та хочеться витати в хмарах… До «сьомого неба», де сонце світить найяскравіше, Вас неодмінно донесе кохання. Почерпніть цього солодкого почуття із ліричних замальовок та оповідань різних авторів, які представленні у збірках «Теплі історії про дива, коханих та рідних» та «Теплі історії про кохання».

  

 Що може нагадувати краще про літо, як не смаколики, заготовлені у літню пору? І як тут обійтись без смачного варення чи джему, приготованого літніми сонячними днями! А чи знайдеться серед Ваших баночок трояндове варення? Якщо ж ні – спробуйте «Трояндовий джем» Тетяни Белімової – збірку різних творів, об’єднаних теплотою та добротою.

  

Якщо ж закортить трішки літніх краєвидів, неповторних відтінків почуттів та легкого гумору – пориньте сторінками «Теплих історій про радість і сум» Міли Іванцової. Твори авторки – «терапевтична проза», від якої на душі стає легше.

Любите літні дні проводити за містом та насолоджуватись природою? А якщо добавити сімейний затишок та щастя жінки, схоже на клаптикову ковдру з різноманітних історій, то можна перенестись у дивовижний світ «Теплих історій з корицею» Юлії Смаль. Хоч зимовий настрій є й центральним у повісті, проте тепло слів розтоплює сніг враз!

 А якщо Вам до душі проводити літні дні в кав’ярнях незнайомих міст або ж насолоджуватись літніми вечорами робочих днів – згадайте про свої уподобання за книгою «Жменька слів» Слави Світової. Книга для доброго настрою неодмінно навіє солодкі спомини про літечко.

Все ще не вірите, що літо можливе в будь-яку пору року? Нехай книги перенесуть Вас у літню ідилію!

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Ви можете бути першим!

Щоб залишити відгук під своїм логіном, увійдіть або зареєструйтеся.