Давайте відверто… про осінь

За що Ви найбільше любите осінь?

Ви любите осінь? Чи до вподоби Вам осінній настрій? А чи не хочеться взяти і ось так швидко перемотати осінню плівку аж до першого грудня?

Для багатьох з нас осінь – це подружка суму. З настанням багряних днів ніби в складі атмосферного повітря щось змінюється і всі навкруги починають хворіти осінньою печаллю.

Проте ми хочемо бути відвертими не про печаль, а про те, що ми обожнюємо осінь! А знаєте чому? Тому що восени книги читаються по-особливому!

Вважається, що найактуальнішим хобі осені є саме читання. Читання в осінньому парку, читання за чашкою чаю, читання під теплим коциком, коли дощ барабанить у шибки, читання

Саме восени хочеться прочитати те, що відкладали на потім, для чого ніяк не вистачало часу або ж те, що читається в меланхолійному стані.

Пропонуємо Вам розпочати свою «осінню печаль» із такими книгами:

    

  • Как стать авантюристом? Pазмышления миллионераМожливо, саме цієї осені Ви розбудите у собі мільйонера, що спить міцним сном.
  • Цветаева без глянцаПоезію Марини Цвєтаєвої можна вживати за будь-якої погоди, а ось про життя цієї унікальної поетеси хочеться читати в особливі дощові дні.
  • Самый полный сонник. Книга допоможе знайти відповіді на деякі запитання або ж підведе до неочікувано інших.
  • Почему у Грузии получилось. Саме восени задаєшся не лише особистісними питаннями, але й більш глобальними. Книга під іншим кутом висвітлить «грузинське диве», якого так очікують українці.
  • Українсько-англійський розмовник. Давно мріяли більше часу приділяти іноземній мові? Час настав! Кожного дня по 10 нових слів/фраз і Ваша англійська за осінь вражатиме.

Загляніть на віртуальні полички нашого магазину, Ви обов’язково знайдете ту книгу, з якою осінь відкриється по-новому!

 

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Ви можете бути першим!

Щоб залишити відгук під своїм логіном, увійдіть або зареєструйтеся.